Nieuws! Lodewijk Asscher wordt partner bij Van de Bunt

 

 

Wij, Ila Kasem en Lodewijk Asscher, slaan de handen ineen en gaan samen met onze collega’s verder bouwen aan Van de Bunt Adviseurs. Lodewijk start per direct als partner en lid van de directie bij Van de Bunt Adviseurs.

Voor Ila betekent het partnerschap een versterking van wat Van de Bunt al doet, maar straks met extra nadruk op grote maatschappelijke vraagstukken: “Bij Van de Bunt begeleiden we organisaties al bijna 90 jaar bij strategie-, organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Met Lodewijk halen we een zeer ervaren deskundige op politieke en bestuurlijke vraagstukken binnen. Zijn kennis en kunde is van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van ons bureau. Samen gaan we bovenop wat je  van ons gewend bent, ons extra richten op relevante, uitdagende maatschappelijke vraagstukken.”

 

Voor Lodewijk als nieuwe partner betekent dit een voortzetting van zijn inzet voor de publieke zaak. “Van de Bunt is het oudste onafhankelijke organisatie-adviesbureau van Nederland en heeft zich als boetiekkantoor van hoge kwaliteit bewezen in talloze opdrachten. Hoe kun je organiseren om gelijke kansen in alle wijken in Nederland te vergroten? Met welke toekomstscenario’s moet de journalistiek rekening houden om haar belangrijke werk te kunnen blijven doen? Dat soort vragen beantwoorden met een team van topadviseurs, samen met opdrachtgevers, op maat gemaakt en gericht op wat er wél kan. Zo sluit het ook aan bij het werk dat ik komende jaren om niet zal blijven doen voor de samenleving. Ik verheug me enorm op de komende periode.”

 

We zijn trots en enthousiast dit partnerschap nu te delen. We zien er zeer naar uit bestaande samenwerkingsverbanden verder te verdiepen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan om maatschappelijke en organisatie-opgaven op te pakken en oplossingen dichterbij te brengen. We praten graag met je verder!