Rosaly Brandon

Rosaly Brandon studeerde straf- en bestuursrecht in Amsterdam. Zij werkte jarenlang als adviseur voor Amsterdamse burgemeesters en wethouders. Vanuit die rol heeft zij diverse politieke speerpunten van concept naar uitvoering gebracht, zoals de ontwikkeling van het Preventief Interventie Team en de top 600. Rosaly heeft daardoor een grote politiek-bestuurlijke sensitiviteit ontwikkeld, waarbij zij op een open en respectvolle wijze, ingewikkelde onderwerpen bespreekbaar weet te maken. In korte tijd overziet zij gecompliceerde situaties, die zij snel weet te vertalen naar oplossingen. Ofwel: 
een  bestuurlijk strategisch denker met veel ervaring in het transformeren van abstracte concepten tot uitvoerbare en effectieve aanpakken. 


Daarnaast laat Rosaly in haar rol als (interim en programma-)manager, individuen en teams excelleren tot (inclusieve) High Performance Teams. Dit doet zij met haar scherpe, systemische inzicht in mensen en organisaties, haar oprechte betrokkenheid bij mensen en haar vasthoudende gedrevenheid. Mensen die met Rosaly gewerkt hebben, benoemen vooral haar natuurlijk leiderschap, scherpe analyse zowel op inhoud als op de persoon en haar betrokkenheid en warmte.
 
Vraagstukken waar Rosaly zich het liefst mee bezig houdt, zijn maatschappelijke en complexe vraagstukken, of dit nu op inhoud of de persoon is. Rosaly werkt aan deze vraagstukken als een confronterende verbinder, zowel binnen als buiten organisaties. Naast haar werk is Rosaly lid van de Raad van Toezicht van JBRA

 

R. (Rosaly) Brandon - geassocieerd partner
r.brandon@vandebunt.nl
06-23412159