Dani Bicker Caarten

Dani studeerde bedrijfsrecht in Leiden. Zij heeft een brede achtergrond in zowel de not-for-profit sector als het bedrijfsleven.
Zo werkte ze bij de Koninklijke Nedlloyd Groep, Endemol Entertainment, de Gemeente Haarlem, Net4Kids Aid Foundation en African Parks Foundation. De afgelopen zes jaar was ze partner bij Maes & Lunau Executive Search. Ze was daar verantwoordelijk voor de plaatsing van bestuurders, toezichthouders en commissarissen in de sectoren: Non-profit & Publieke Domein, Media & Cultuur, Logistiek & Openbaar Vervoer. Dani beschikt dan ook over een breed en divers netwerk op bestuurlijk niveau. 

 

Bij Van de Bunt richt zij zich op een breed scala van leiderschapsvraagstukken, herinrichting van topstructuren en begeleiding van zelfevaluaties van Raden van Toezicht/Commissarissen/Bestuur.

 

Door haar managerial ervaring en expertise in diverse sectoren, en door haar ruime ervaring met strategische en organisatorische vraagstukken is Dani een toegewijde en kritische gesprekspartner op executief en toezichthoudend niveau. Van haar executive search ervaring heeft ze geleerd goed te luisteren, door te vragen en te analyseren. Haar scherpe observaties zijn dan ook to the point en opbouwend. Ze combineert haar inhoudelijke en strategische kennis met een persoonlijke en integere stijl. Wat haar een kundige en betrouwbare adviseur maakt voor zowel individuele bestuurders en toezichthouders als voor de teams waarvan zij deel uitmaken.

mr. D.J.M. (Dani) Bicker Caarten
d.bickercaarten@vandebunt.nl
06-39723505
LinkedIn