Math de Vaan

Math de Vaan studeerde in Leiden en is van huis uit ontwikkelingssocioloog en cultureel antropoloog. Hij promoveerde in 2013 aan Nyenrode Business Universiteit op de politieke dimensie van gedrag in arbeidsorganisaties. Het spel van belangen en macht in organisaties.

 

De wetenschappelijke basis zie je terug in de precisie waarmee Math observeert en dingen benoemt. Die precisie gebruikt hij oplossingsgericht: hij weet zaken scherper te krijgen op een manier waar opdrachtgevers en organisaties echt iets mee opschieten. Hij houdt altijd hun behoeften in het oog. Omdat hij als geen ander de weerbarstigheid van sociale verbanden kent, hecht hij des te meer aan het belang van persoonlijke effectiviteit van managers en leidinggevenden. Helpt ze daar ook bij. Hij biedt hen inzicht in de politieke organisatiedimensie en reikt effectieve handelingsperspectieven aan.

 

Math is actief als coach, veranderadviseur en interimmer. Hij is specialist in vraagstukken rond de belangen- en machtsdynamiek in organisaties, maar hij bespeelt ook andere registers. Zo was hij jarenlang woordvoerder en communicatiemanager bij de Consumentenbond. Ook strategische communicatievraagstukken zijn dus goed bij hem belegd.

 

Math is als gastlector en research fellow verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.

 

Een greep uit de expertise en opdrachten van Math:

dr. M.L.M. (Math) de Vaan - geassocieerd partner
m.d.vaan@vandebunt.nl
06-50454087
LinkedIn