Hester van der Burg

Hester van der Burg studeerde Talen en Culturen van Latijns Amerika in Leiden. Daar waar ze de basis legde voor de kwaliteiten om analytisch naar organisatieculturen te kijken en tegelijk heel sensitief met mensen in gesprek te zijn. Zij is er opvallend goed in om individuen en groepen over zichzelf na te laten denken, zodat ze rollen oppakken die opgepakt moeten worden, en het gedrag laten zien dat van ze verwacht wordt. Haar enorme energie giet ze in de vorm van liefdevolle en tegelijk confronterende aandacht.

 

Betrokkenheid bij de groei van mensen en organisaties drijft haar om de steeds weer de moeilijke dingen op tafel te krijgen. Weet anderen aan zich te binden, is oprecht. Verbindt haar passie voor mensen met de benodigde zakelijkheid. Is bij Van de Bunt dé expert op het gebied van leiderschap. Haar ervaring in internationale omgevingen maakt haar wendbaar in de vele verschillende werelden waarin ze werkt. Weet verschillen tussen mensen productief te maken en vervult daarom een belangrijke rol in adviestrajecten die te maken hebben met diversiteit, een thema waar ze veel vanaf weet. Maar ze draagt net zo goed bij aan het verbinden van groepen en het samenbrengen van organisaties in bijvoorbeeld Alliantielabs.

 

Of het nu ambtenaren leren omgaan met nieuwe organisatiemodellen of ICT’ers helpen met hun adviesvaardigheden is, Hester sluit aan bij de werkelijkheid van de ander en neemt tegelijkertijd een heldere eigen positie in. Een echte veranderkundige, maar vooral langs de menskant en minder langs de kant van de strategische plannenmakerij. Coach pur sang, voor leiders en veranderaars, maar ook voor teams.

 

Een greep uit de expertise en opdrachten van Hester:

 

drs. H. (Hester) van der Burg - professional partner
h.v.d.burg@vandebunt.nl
06-21243942
LinkedIn