Simon van der Veer

Simon van der Veer (1981) studeerde in 2005 cum laude af in de richting Business Administration: Consultancy aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hoewel kennis telt, is hij van mening dat karakter meer telt. Simon is te omschrijven als energiek, pragmatisch, creatief, prestatie gedreven en recht door zee. Graag leert hij, samen met de opdrachtgever, al doende wat werkt om het gedrag en de prestaties te verbeteren. Zijn veranderfilosofie is dan ook ‘move before you’re ready’.

 

Hij helpt opdrachtgevers met vraagstukken die gaan over de manier van sturen, organiseren, samenwerken en leidinggeven. De rode draad is hoe creëren we een organisatie die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst voor die klant, bewoner, patiënt of student van meerwaarde blijft.

 

Naast zijn passie voor adviseren, is Simon een echte netwerker en ondernemer, organiseert hij graag lezingen en events, is hij in een column te horen bij BNR en schrijft hij blogs voor ManagementSite.nl, Kwaliteit in Bedrijf en Management & Consulting. Daarnaast is hij auteur van de boeken De Vanzelforganisatie (2020), Move before you’re ready (2016), De organisatie draait door (2013), We presteerden nog lang en gelukkig (2011) en Animal Firm (2010). Hij woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Herbergh De Drie Snoecken, en werkt als vrijwilliger bij de lokale kringloopwinkel en geeft sportlessen aan kinderen in zijn vrije tijd.

 

S. (Simon) van der Veer - geassocieerd partner
s.vanderveer@vandebunt.nl
06-48940430
LinkedIn