Simon van der Veer

Simon van der Veer studeerde in 2005 cum laude af in de richting Business Administration: Consultancy aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hoewel kennis telt, is hij van mening dat karakter meer telt. Simon is te omschrijven als energiek, pragmatisch, creatief, prestatie gedreven en recht door zee. Graag leert hij, samen met de opdrachtgever, al doende wat werkt om het gedrag en de prestaties te verbeteren. Zijn veranderfilosofie is dan ook ‘move before you’re ready’.  

In zijn werk als organisatieadviseur richt Simon zich er op samen met de klant het vraagstuk te ontrafelen en patronen zichtbaar te maken. Thema’s waarop hij met name actief is zijn strategie, organisatie-inrichting, veranderkunde, prestatiemanagement, ‘high performance’ leiderschap en cultuur en innovatie.

 

Naast zijn passie voor adviseren, is Simon een echte netwerker en ondernemer, organiseert hij graag lezingen en events, is hij in een column te horen bij BNR en schrijft hij blogs voor ManagementSite.nl, XpertHR Actueel en Management & Consulting. Daarnaast is hij auteur van de boeken Move before you’re ready (2016), De organisatie draait door (2013), We presteerden nog lang en gelukkig (2011) en Animal Firm (2010).

S. (Simon) van der Veer - geassocieerd partner
s.vanderveer@vandebunt.nl
06-48940430
LinkedIn